Om Tjenesten

img3

Velkommen til VarmtHjerte.no!

Vi i VarmtHjerte.no ser at det finnes veldig få alternativer for tenåringer som ønsker å søke etter kortvarige arbeidsmulighter. Vår platform er en verdifull ressurs for de unge som er mye mer teknologi kyndige en den eldre generasjonen, noe vi prøve å ta hensyn til i det vi imøtekommer behovet dem har.

Vi forstår at for tenåringer i alderen 13 til 18 år er det ikke så lett å finne deltidsjobber eller engasjement, en situasjon som ikke er bærekraftig og noe som vi ønsker å forbedre.

Vår tjeneste skiller seg ut fra våre offentlige og private konkurrenter ettersom vi ønsker å hjelpe unge mennesker til å få mer erfaring i tjeneste for andre før de trer inn i arbeidsstokken som unge voksne.

Legg ut et oppdrag!

Hvorfor bruker oppdragsgivere oss?

Hvis nettstedet våres er behagelig å bruke, vil brukere kunne bli fornøyde med opplevelsen. Dette betyr i sin tur at de kan se seg fornøyde med vår virksomhet. Vi sørger for at vi gjør det vi kan for å tilfredsstille brukerne.

Ved å lage VarmtHjerte.no fokusert på våre brukere og deres behov, prøver vi å tilby en tjenster som kan brukes av alle, ung som gammel.

Som oppdragsgiver ønsker man kort responstid når man har oppdrag som trenger utføres. Vi har gjort det enklest mulig for kandidater å kontakte oppdragsgivere med direktemelding via nettsiden via egne skjemaer som fylles ut.

Rask og tidsnok kommunikasjon er vesentlig for oppdragsgivere som forventer at de får utført sine oppdrag effektivt.

Våre kjerneverdier og prinsipper er å arbeide for å knytte bånd mellom oppdragsgivere og kandidater, noe som gir tenåringer mulighten å bli unge trygge mennesker, som lever med karakter, integritet og hensikt.

Vi streber for at ungdom skal kunne oppdage sine gaver og evner. Vi arbeider for å skape et fellesskap fylt med personer som inspirerer andre og som skaper og deler positive endringer i sine miljøer lokalt, regionalt og nasjonalt.

Hvorfor bruker oppdragstakere oss?

VarmtHjerte legger til rette for at folk fører opp sine prosjekter, oppgaver eller strøjobber som de trenger hjelp med, som ungdom kan man lett få tilgang til muligheter til å utføre oppgaver i eget lokalsamfunn.

Vi gir ungdom muligheten å matche sine talenter og interesser med behovet fra oppdragsgivere, noe som øker sjansene for å bygge langsiktige vinn-vinn forhold.

En av de største misforståelsene om den yngre generasjonen er i forhold til sin selvopptatthet. Vi i VarmtHjerte er uenige i dette! Vi mener at de ønsker å påvirke andres liv positivt men sjelden får sjansen til dette.

Vi gir dem tilgang til å gjøre dette på en måte som gir mening for dem og som dem er fortrolige med via Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT).

Responsiv design er en tilnærming til nettdesign som tar i bruk fleksible løsninger. Målet med responsiv design er å skape websider som gjenkjenner den besøkendes skjermstørrelse og orientering som endrer layouten tilsvarende.

Responsiv design er en tilnærming til design som løser en rekke problemer forårsaket av spredning av nye typer mobile enheter og tablets. VarmtHjerte.no er mobiloptimalisert for alle type mobile enheter.

Vårt Team

Julia Pater-Walderhaug
Eier & Medgründer
Mobil: 407 66 676
E-post: julie@varmthjerte.no
Sandra Eidskrem
Eier & Medgründer
Mobil: 480 37 254
E-post: sandra@varmthjerte.no
Ciprian Pater
Kreativ Direktør
Mobil: 975 21 288
E-post: ciprian@varmthjerte.no
Stine H. Kaldhol
Økonomi Direktør
Mobil: 995 44 152
E-post: stine@varmthjerte.no

What clients say Recent reviews

Fra jeg var 14 år i sverige brukte jeg ukentlig litt tid på å hjelpe en eldre dame som var bosatt i samme gate som familien våres. Hun fikk hjelp av meg både til å handle inn mat, klippe gress om sommertid, snømåking om vinter og planting av blomster og hagestell under vår og sommer. Dette er positiv erfaring som jeg har med meg videre i livet og som gitt meg en respekt for andre menneskers behov.
Ciprian
Daglig Leder
Jeg har ofte spurt pappa og mamma om hva jeg kan gjøre for å kunne tjene litt penger som jeg kan bruke på mine hobby interesser. Men ettersom det ikke er så lett å finne muligheter for unge folk for drive med arbeid eller jobb som er lov og ikke alt for vanskelig, så kom jeg på at jeg gjerne vil prøve å hjelp andre flinke tenåringer som er i samme situasjon. Nå er jeg glad for at VarmtHjerte er på nett.
Julia
Grunnlegger

Nyttige Lenker Viktig informasjon for ungdom

Arbeidstilsynet
Altinn
NAV
UNG.no
Skatteetaten
Bufdir